top of page

Hvem er Anne Nysom?

Selvportræt_2_-_Bekymring.jpg

 Anne Nysom

Jeg er en ung vestjysk kvinde, som har smag for livet. Mit liv skal helst byde på udfordringer, som jeg kan lære noget af og udvikle mig håndværksmæssigt. Det er derfor,  jeg har valgt at starte mit eget firma, da det er udfordrende både på den kreative og den personlige del. 

 

Jeg bliver kreativt udfordret, da ingen opgave er den samme. Jeg elsker den kreative proces, som man får når man arbejder på et projekt. Det, at finde nye måder at fortælle en historie på visuelt, er det jeg kan lide ved mit arbejde.  

 

Personligt udfordrer det mig til at følge mine drømme og gå efter det mål jeg har sat mig. Målet er at kunne leve af min passion.  

Annes liv

Holstebro Teknisk gymnasium
August 2016 - Juni 2019

Jeg var social medie ansvarlig på mit HTX. Her var jeg blandt andet ude at tage billeder til deres galla arrangement, også stod jeg for ugentlig opdateringer på instagram

Au pair i New Zealand
15. Juni 2019 - 15. Juni 2020

Jeg brugte meget af tiden på at tage billeder af de flotte landskaber. Samtidig optog jeg rejsevideoer for at udfordre mig kreativ og for at forbedre mig.

Samarbejde med Kånst
September 2020 - juni 2021

Jeg tog kontakt til Kånst, da han var et ny opstartet tøjmærke, for at prøve mit håndværk i en professionelt sammenhæng. Det resulterede i at jeg har taget kollektionsbiller, lavet kollektionsvideoer og videoer til sociale medier.

Biohuset Lemvig
April 2021

Jeg blev kontaktet af Lemvig biohus for at lave en video af deres inventar som de kunne bruge til at søge fonde med.

Lemvig museum
Maj 2021 - august 2021

Jeg lavede et samarbejde med Lemvig museum, hvor jeg fik taget billeder til deres hjemmeside, da den skal opdateres. Samtidig lavede jeg også en video af en historisk genstand som man kan se på en QR i museet.

Potemkin Den Jyske Filmskole
August 2021 - December 2021

Jeg startede på Potemkin for at få undervisning i storytelling. Her har jeg udviklet og forbedret mit håndværk, ved at havde lavet et par kortfilm og andre video relateret projekter

Deltid
September 2022 - November 2022

Deltid hjemmeplejen og deltid i min virksomhed. Jeg startede ud med deltid i hjemmeplejen for stille og roligt løbe min virksomhed igang.

Iværksætterkursus -startvækst
September 2022 - Oktober 2022

Jeg gik til Startværkst iværksætter kursus for at lære omkring jura som selvstænding, forsikring, digital markedsføring og slag. Det var spændende at lære om alle delene i at starte selvstændig og skabe et netværk.

Fuldtid
December 2022

Jeg er et sted hvor jeg er klar til at springe ud som fuldtidsselvstændig. Det er en dag jeg har set frem til. Jeg nyder at arbejde fuldtid med mit firma og få det til at gro.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål så tag endelig kontakt!

Tak for emailen

Ribe facebook-31.jpg
bottom of page